ΒΑΨΙΜΟ ΚΤΙΡΙΩΝ

Εξωτερικά και εσωτερικά μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, ξενοδοχείων, γραφείων

Εξωτερικό βάψιμο

Για τη σωστή βαφή πρέπει να διασφαλίσουμε οτι το υπόστρωμα πριν την εφαρμογή είναι σταθερό. Για να το πετύχουμε απομακρύνουμε τυχόν σαθρά σημεία, σκόνη, ξένα σώματα, λιπαρές ουσίες, και παλιές ασταθείς βαφές.

Αφού αποκατασταθούν περιοχές που μπορεί να χρειάζονται μερεμέτια, ασταρώνουμε ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να βάψουμε.

Τα άριστα, επώνυμα  υλικα και χρωματα που χρησιμοποιούμε καθώς και οι διαδικασίες που ακολουθούμε εγγυώνται μακροχρόνια αποτελέσματα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι υπάρχουν σήμερα στην αγορά εξαιρετικά χρώματα, ακρυλικά και πολυουρεθανικά που είναι υδατοαπωθητικά, θερμομονωτικά και προστατευουν το σκυρόδεμα από ενανθράκωση, και την διάβρωση της τοιχοποιίας, ώστε να εξασφαλίζεται η μακροζωία της περιουσίας σας.

Επίσης τα χρώματά μας, επιτρέπουν τη διαπνοή στην επιφάνεια όπου εφαρμόζονται, δίνοντας τη δυνατότητα στους υδρατμούς να διαφεύγουν.

Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα χρώματα χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, ώστε να μειώνεται η διαφυγή ενέργειας, και υψηλης αντανακλαστικοτητας.

Ανάλογα με τις αναγκες τις δικές σας αλλά και του σπιτιού σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Όλοι μπορούν να βάψουν. Λίγοι όμως είναι σε θέση να κάνουν άριστη δουλειά. Καλέστε μας σήμερα κιόλας και χωρίς καμία δέσμευση θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο εργασίας μας, θα έρθουμε (αν το επιθυμείτε) να δούμε την πολυκατοικία ή μονοκατοικία σας) και θα σας κάνουμε αναλυτική γραπτή πρόταση χωρίς επαναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση εκ μέρους σας.

Πολλοί μας ρωτάνε αν χρησιμοποιούμε γερανοφόρα οχήματα αντί για σκαλωσιά. Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Ανάλογα με την δουλειά που καλούμαστε να κάνουμε, και την προσβασιμότητα στις επιφάνειες βαφής. Υπάρχουν εργασίες που πολύ απλά δεν γίνονται με γερανοφόρο. Αλλού πάλι είναι η καλύτερη λύση. Λίγοι θα σας το πούμε γιατί θέλουν απλώς να αναλάβουν το έργο. Εμείς θα σας εξηγήσουμε με λεπτομέρεια τι πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για ποιό λόγο. Θέλουμε η δουλειά που θα αναλάβουμε να διαρκέσει στο χρόνο και να φαίνεται η άριστη ποιότητα της.

Με λόγια το αν θα χρησιμοποιήσουμε σκαλωσιές ή γερανοφόρο, έχει να κάνει με την εργασία, την ασφάλεια του συνεργείου μας την δική σας, των κατοίκων του οικήματός σας, και των διερχομένων της πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας σας, κατά την διάρκεια των εργ

Βάψιμο εσωτερικών χώρων

Συζητάμε μαζί σας τις αποχρώσεις που σας ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τους κωδικούς που εσείς θέλετε. Αν θέλετε μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις. Η τελική επιλογή είναι δική σας.

Πριν βάψουμε το σπίτι σας εσωτερικά:

 Απομακρύνουμε σαθρά σημεία και σκόνη, παλιές μη σταθερές βαφές, λιπαρά σημεία ή άλλα ξένα σώματα.

Χρησιμοποιούμε πρώτης ποιότητας αστάρια, ώστε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε στη βαφή της επιφάνειας.

Έχοντας εξασφαλίσει την σταθερότητα του υποστρώματος βαφής,  επιτυγχάνουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα της τελικής επιφάνειας.

Η ποιότητα των χρωμάτων διασφαλίζει την αποφυγή δημιουργίας εξανθημάτων μετά το πέρας της εφαρμογής.

Όπως σε όλες τις εργασίες μας, η προσφορά μας περιλαμβάνει πλήρη περιγραφή των σταδίων που θα ακολουθήσουμε, λίστα με τα υλικά που έχουμε συμφωνήσει και το χρονοδιάγραμμα που θα τηρήσουμε.

Η ικανοποίησή σας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.