ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ & ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Η εταιρεία μας προσφέρει θερμομονωτικές λύσεις κλάσης 1 που χαρακτηρίζονται απο την άριστη απόδοση τους, με εγγυημένα υλικά και πιστοποιημένα από εθνικούς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Θερμομονώνουμε με απόλυτη επιτυχία διαμερίσματα, μονοκατοικίες και κτήρια

Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας που καταναλώνουμε για να θερμάνουμε ή να δροσίσουμε το χώρο μας ξοδεύεται αφού η ελλιπής μόνωση στα δομικά στοιχεία του σπιτιού μας επιτρέπουν την απώλεια αυτής της ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι να ξοδεύουμε μεγάλα ποσά για την θέρμανση ή τον δροσισμό και να μην απολαμβάνουμε ποτέ την θερμική άνεση που θα θέλαμε.

Απο πού όμως παρατηρείται απώλεια θερμικής ενέργειας;

35-40% μέσω της οροφής είτε είναι επίπεδη είτε επικλινής.

20-25% μέσω των τοίχων

20-30% μέσω των παραθύρων

12-14% μέσω του δαπέδου

Εμείς θα μελετήσουμε το χώρο σας, και θα σας προτείνουμε (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση), την βέλτιστη λύση ώστε να θωρακίσετε ενεργειακά το σπίτι σας, με το πλέον οικονομικότερο χρησιμοποιώντας επώνυμα και άριστης ποιότητας υλικά. ΟΙ λύσεις μας έχουν διάρκεια στο χρόνο και σας εξασφαλίζουν απαράμιλλη οικονομία.

Η Θερμομόνωση του σπιτιού σας μπορεί να επιτευχθεί είτε μονώνοντας το εξωτερικά είτε εσωτερικά. Καλέστε μας σήμερα κιόλας και θα σας προτείνουμε τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις!