ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΜΕΤΩΠΕΣ-ΚΟΥΤΕΛΑ

Κούτελα-Μετώπες. Μπαλκόνια-Προσόψεις πολυκατοικιών

Παρατηρούμε πολλές φορές σε πολυκατοικίες παλιές αλλά δυστυχώς και σχετικά καινούργιες, οτι το χρώμα έχει ξεφλουδίσει, με αποτέλεσμα να δημιουργεί συνθήκες υγρασίας στα υποστρώματα. Πολ΄΄ες φορές τα προβλήματα αυτά οφείλονται σε  Έτσι μπορεί να παρατηρήσουμε ρωγμές και αποκόλληση σοβάδων. Σε πιό βαριές περιπτώσεις ενδέχεται να έχει αποκαλυφθεί μέρος του σκυροδέματος και του οπλισμού.

Τα προβλήματα τα συναντάμε σε μετώπες και στηθαία μπαλκονιών αλλά και σε άλλα σημεία του κτηρίου.

Ο σκουριασμένος οπλισμός και οι έντονες ρηγματώσεις αλλά και η ενανθράκωση του σκυροδέματος, σημαίνουν αδύνατσιμένα σημεία στην πολυκατοικία ή μονοκατοικία σας. Αυτές οι καταστάσεις ενέχουν κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα.

Κάθε περίπτωση από αυτές που αναφέραμε είναι διαφορετική και ανάλογα με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχουμε τις κατάλληλες λύσεις και το έμπειρο συνεργείο ώστε να διασφαλίσουμε το μακροχρόνιο αποτέλεσμα της επισκευής.

Η ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΜΙΚΗ θα επισκευάσει με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, το πλέον έμπειρο συνεργείο, με ταχύτητα και συνέπεια το πρόβλημα στα μπαλόνια, τα στηθαία και τις μετόπες, και στην τοιχοποιία.

Χωρίς να επιβαρυνθείτε το παραμικρο, εμείς οι οποίοι είμαστε διπλωματούχοι μηχανικοί, ερχόμαστε στο χώρο σας, μελετάμε το πρόβλημα και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.

 Όπως σε όλα τα έργα μας, σας δίνουμε αναλυτική και κατανοητή πρόταση, που περιλαμβάνει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε, την τεχνική που θα ακολουθήσουμε, το χρονοδιάγραμμα αλλά και το κόστος.

Καθ’ όλη την διάρκεια των έργων υπάρχει διπλωματούχος μηχανικός (ένας από εμάς) που επιβλέπει και καθοδηγεί το συνεργείο.

Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές

Καλέστε σήμερα κιόλας για να συζητήσουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά σας. Για μας δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά μόνο λύσεις.

Η μεγαλύτερη επένδυση των περισσότερων ανθρώπων είναι το σπίτι τους. Εμπιστευτείτε τις επισκευες της μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας σας στους καλύτερους!