ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Με εμάς θα βρείτε την ησυχία σας!

Ακούτε τον γείτονα σας όταν μιλάει ή ακόμα χειρότερα βάζει δυνατά μουσική; Σας ενοχλει το περπάτημα των κατοίκων του επάνω ορόφου; Πολλές φορές ακούμε και τους ήχους από τους κάτω ορόφους.Υπάρχει όμως και όχληση από εξωτερικούς θορύβους στο δρόμο, λόγο οδικής κυκλοφορίας ή ενδεχομένως βιομηχανικών θορύβων.

Θέλετε να απαλλαγείτε μια και καλή από όλη αυτή την ηχορύπανση και να ζήσετε μία άνετη και ήρεμη ζωή χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα ηχομόνωσης για ολες τις περιπτώσεις. Χρησιμοποιούμε επώνυμα εγγυημένα και πιστοποιημένα υλικά Ελληνικών και Ευρωπαϊκών οίκων

Ο ήχος διαδίδεται μέσα στα σπίτια και στα κτήρια μέσω του αέρα ή μέσω των δομικών στοιχείων. Διακρίνουμε λοιπόν τους ήχους σε αεροφερτους και κτυπογενείς. Εμείς αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και τα δύο είδη θορύβων!

Παρακάτω αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την ηχομόνωση σπιτιών και κτηρίων:

  • Χρήση φυσικού ορυκτοβάμβακα συνδιαστικά με επένδυση γυψοσανίδας. Λύση για τοίχους και χωρίσματα, και οροφές. Λύση υψηλής ηχοαπορρόφησης.
  • Αυτοφερόμενος πετροβάμβακας για τοίχους και χωρίσματα. Λύση υψηλής ηχοαπορρόφησης
  • Θυξοτροπική πάστα db block που περιέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες, καθώς και μείγμα καουτσούκ τύπου Buna-s.

Οι παραπάνω προτεινόμενες λύσεις προσφέρουν και εξαιρετική θερμομόνωση ταυτόχρονα με την ηχομόνωση!